Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi cr 170pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk?

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Passat / Magotan is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan veel soepelder rijdt door chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 170pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Suzuki ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.