Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk?

De ecu van uw Volkswagen Touran is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk
 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • De beste Volkswagen Tourantuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Touran 1.9 TDI 105pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mitsubishi motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.