Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 1.8 tsi 180pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 220pk +22.2%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Jetta is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Jetta is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Jetta veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw Volkswagen
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Jetta 1.8 TSI 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.