Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je Volkswagen Passat / Magotan met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 105pk ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jeep zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.