Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tsi r 300pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 365pk +21.7%
Koppel 380nm 500nm +31.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk​
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • De beste Volkswagen Golfchiptuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk chiptuning. Je Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI R 300pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.