Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 1.6 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Jetta een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Jetta is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk veel lekkerder gaat door tuning Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk.

De chiptuning Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Jetta 1.6 TDI 105pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Hummer motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.