Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen t-roc 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 340nm 430nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen T-Roc meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw Volkswagen
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 150pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.