Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.0 tsi 220pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 300pk +36.4%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk. Je Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk​

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Sharan 2.0 TSI 220pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Suzuki externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.