Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 185pk +36%
Koppel 340nm 410nm +20.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Crafter is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Crafter een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk zult u merken dat uw Volkswagen Crafter veel lekkerder gaat door chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR 136pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Lancia
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.