Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 112pk +9.8%
Koppel 148nm 165nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Jetta veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Mooier geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • De beste Volkswagen Jettatuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Jetta 1.6i 8v 102pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Rolls Royce motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.