Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen amarok 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Volkswagen Amarok is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen Amarok chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk
 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • De beste Volkswagen Amaroktuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Amarok 2.0 TDI CR 140pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Alpina tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.