Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 3.0 tfsi 333pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 333pk 400pk +20.1%
Koppel 440nm 520nm +18.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk?

De ecu software van uw Volkswagen Touareg is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Touareg een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto chip tunen voor u Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk!

Chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TFSI 333pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning Hummer
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.