Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 220nm 300nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Touran is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Touran veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Touran zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC):​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC), en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC).

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) motor tuning:

Voor het Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC)tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 140pk (CTHC) ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Holden ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.