Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tdi cr bi-turbo 240pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 300pk +25%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Sportiever geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk.

De chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk
 • Gebruik van de beste Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk tuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR Bi-Turbo 240pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Suzuki ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.