Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.9 tdi 100pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Passat / Magotan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Passat / Magotan kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Passat / Magotan meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor u Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 100pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.