Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Jetta zult u merken dat uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Jetta 1.9 TDI 105pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.