Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Caddy is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Caddy door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Caddy tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk chiptuning. Je Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Caddy 1.4 TGI 110pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Oldsmobile bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.