Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen crafter 2.5 tdi 88pk

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 88pk 115pk +30.7%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Crafter een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Volkswagen Crafterchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Crafter 2.5 TDI 88pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.