Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 205pk +15.8%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Crafter is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Volkswagen Crafterchiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk is een geliefde methode om je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Crafter 2.0 TDI CR (EUR 6) 177pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Hummer ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.