chiptuning Porsche Macan: elke Porsche Macan auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Porsche Macan is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Porsche Macan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche auto chip tuning.

In een paar uur kan je Porsche Macan auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Macan zult u Porsche Macanen dat uw Porsche Macan auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je Porsche Macan auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw Porsche

Geluid klinkt mooier

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningPorsche Macan?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Porsche Macan engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Porsche Macan ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Porsche Macan engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Macan, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Porsche Macan chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Porsche Macan auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Porsche Macan motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Porsche Macan OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Porsche Macan is een populaire manier om je Porsche Macan te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Porsche Macan chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Porsche Macan ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Kort gezegd betekent chiptuning een Porsche Macan auto met meer performance, zonder dat je Porsche Macan er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Porsche Macan chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Porsche Macan auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Macan auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Macan. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Porsche Macan chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Porsche Macan ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Porsche Macan auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Macan chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Porsche Macan producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Porsche Macan halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alle info over Porsche Macan eco tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto Porsche Macan is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning locaties Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Porsche Macan al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.