Porsche Macan S Diesel 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche macan s diesel 211pk

Stage 1 Porsche Macan S Diesel 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 310pk +46.9%
Koppel 580nm 650nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Porsche Macan S Diesel 211pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Porsche Macan S Diesel 211pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Porsche Macan kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Porsche Macan S Diesel 211pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Porsche Macan S Diesel 211pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Porsche Macan S Diesel 211pk
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Porsche Macan S Diesel 211pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Porsche Macan S Diesel 211pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Macan S Diesel 211pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Macan S Diesel 211pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Porsche Macan S Diesel 211pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Porsche Macan S Diesel 211pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van de beste Porsche Macan S Diesel 211pk chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u Porsche Macan S Diesel 211pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Macan S Diesel 211pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Porsche Macan S Diesel 211pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Macan S Diesel 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Macan S Diesel 211pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Porsche Macan S Diesel 211pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Porsche Macan S Diesel 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Macan S Diesel 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Porsche Macan S Diesel 211pk!

Chiptuning Porsche Macan S Diesel 211pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Porsche Macan S Diesel 211pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Porsche Macan S Diesel 211pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Porsche Macan S Diesel 211pk chiptuning. Hierbij pas je de Porsche Macan S Diesel 211pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Porsche Macan S Diesel 211pk haalt.

Stage 2 Porsche Macan S Diesel 211pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Porsche Macan S Diesel 211pk.

Specialistische Porsche Macan S Diesel 211pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Porsche Macan S Diesel 211pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Porsche Macan S Diesel 211pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Seat ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Porsche chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.