Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche macan s 3.0 bi-turbo 340pk

Stage 1 Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 460nm 600nm +30.4%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Porsche Macan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Comfortabeler rijden​ met uw Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk?​

Voor stage one tunen Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk.

De chiptuning Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Porsche Macantuning files in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Porsche Macan S 3.0 Bi-Turbo 340pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche auto doen.