Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche macan 2.9 turbo 440pk

Stage 1 Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 440pk 510pk +15.9%
Koppel 600nm 780nm +30%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Porsche Macan een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Macan gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Porsche Macan chip tunen. Je Porsche Macan zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Porsche
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van de beste Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk chiptuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto tuning voor uw Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk kan doen:

Methodes voor Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk is een populaire manier om je Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk.

Specialistische Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk auto.

Zo doen wij buiten Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Porsche Macan 2.9 Turbo 440pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Porsche auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto en bent u uw Porsche auto dus even kwijt.