Porsche Macan 2.9 GTS 380pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche macan 2.9 gts 380pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Porsche Macan 2.9 GTS 380pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Macan zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Porsche Macan 2.9 GTS 380pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw Porsche
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Porsche Macan 2.9 GTS 380pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Porsche Macan 2.9 GTS 380pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Macan 2.9 GTS 380pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Goede Porsche Macanchiptuning software in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Macan 2.9 GTS 380pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Porsche Macan 2.9 GTS 380pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Porsche Macan 2.9 GTS 380pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Porsche Macan 2.9 GTS 380pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Macan 2.9 GTS 380pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Porsche Macan 2.9 GTS 380pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Porsche Macan 2.9 GTS 380pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Porsche Macan 2.9 GTS 380pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Porsche Macan 2.9 GTS 380pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Porsche Macan 2.9 GTS 380pk. Je Porsche Macan 2.9 GTS 380pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Porsche Macan 2.9 GTS 380pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Porsche Macan 2.9 GTS 380pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Porsche Macan 2.9 GTS 380pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Porsche .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Porsche en bent u uw Porsche dus even kwijt.