Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche macan 3.6 bi-turbo 400pk

Stage 1 Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 400pk 440pk +10%
Koppel 550nm 640nm +16.4%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 3604 CC
Type ecu Siemens/Continental SDI10.0 & Siemens/Continental SDI10.1 & Siemens/Continental SDI10.2 & Temic DL501 Gen2
Compressieverhouding 10,5 : 1
Boring X slag 97,0 X 83,0 mm
Motornummer CTL

Porsche tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Porsche Macan is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Porsche Macan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Porsche motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Porsche Macan veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Porsche
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk chiptuning. Je Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo 400pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Porsche , zonder dat hierbij veranderingen Porsche baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.