Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche macan 3.6 bi-turbo performance pack 440pk

Stage 1 Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 440pk 460pk +4.5%
Koppel 600nm 660nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Porsche Macan chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Porsche Macan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk:​​

 • Beter geluid
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk genoemd. Je Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Porsche Macan 3.6 Bi-Turbo Performance pack 440pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Porsche auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Porsche doen.