Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Porsche macan gts 3.0 bi-turbo 360pk

Stage 1 Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 400pk +11.1%
Koppel 500nm 600nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk auto kan doen:

De ecu van uw Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Porsche kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Porsche Macan zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Porsche Macan meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Porsche auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van de beste Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk kan doen:

Verschillende vormen Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk motor tuning:

Voor het Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk ook verschillende andere software modificaties voor Porsche Macan GTS 3.0 Bi-Turbo 360pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Porsche auto.

Daarom is je Porsche al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.