chiptuning Ford S-Max: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford S-Max chiptunen?

De ecu software van uw Ford S-Max auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford S-Max vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford S-Max auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford S-Max veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Ford S-Max zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Ford S-Max chiptuning:​​

Meer performance uit uw auto

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford S-Max specialist. Daarna verzenden we de software van uw Ford S-Max auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Ford S-Max voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford S-Max in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Ford S-Max chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford S-Max motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford S-Max OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford S-Max chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford S-Max.

Hierdoor is dit een voordelige Ford S-Max chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford S-Max door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford S-Max ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford S-Max auto met meer kracht, zonder dat je Ford S-Max auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford S-Max

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Ford S-Maxtuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford S-Max auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford S-Max behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford S-Max chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ford S-Max auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford S-Max auto haalt.

Voor wie alles uit hun Ford S-Max wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford S-Max auto wordt!

Specialistische Ford S-Max ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de auto makers ook. Dit is hoe het werkt:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Ford S-Max halen.

Ja, je Ford S-Max chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Ford S-Max! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over eco chiptuning Ford S-Max.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Onze Mijn Chiptuning locaties kun je hieronder vindenAndere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford S-Max auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford S-Max zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij