Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.0 tdci 130pk

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford S-Max is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Ford S-Max tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk auto.

Zo doen wij buiten Ford S-Max 2.0 TDCi 130pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ford ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.