Ford Mondeo 2.5T 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.5t 220pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.5T 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 265pk +20.5%
Koppel 320nm 395nm +23.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Mondeo 2.5T 220pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Mondeo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je Ford Mondeo 2.5T 220pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Ford Mondeo 2.5T 220pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw Ford
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ford Mondeo 2.5T 220pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Mondeo 2.5T 220pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Ford Mondeo 2.5T 220pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Mondeo 2.5T 220pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford Mondeo 2.5T 220pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Mondeo 2.5T 220pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Mondeo 2.5T 220pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Mondeo 2.5T 220pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Mondeo 2.5T 220pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Mondeo 2.5T 220pk kan worden!

Verschillende vormen Ford Mondeo 2.5T 220pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Mondeo 2.5T 220pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mondeo 2.5T 220pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Ford Mondeo 2.5T 220pk. Zonder de Ford Mondeo 2.5T 220pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Mondeo 2.5T 220pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Mondeo 2.5T 220pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Mondeo 2.5T 220pk chiptuning. Je Ford Mondeo 2.5T 220pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford Mondeo 2.5T 220pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Mondeo 2.5T 220pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.