Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo 1.5 tdci 100pk

Stage 1 Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 135pk +35%
Koppel 185nm 310nm +67.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu chiptuning.

Door het chippen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Tourneo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Tourneo veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk motor tuning:

Voor het Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk!

Stage 2 Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Tourneo 1.5 TDCI 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.