Ford Focus 1.5 TDCi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford focus 1.5 tdci 95pk

Stage 1 Ford Focus 1.5 TDCi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 135pk +42.1%
Koppel 270nm 310nm +14.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Ford Focus is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Focus zult u merken dat uw Ford Focus 1.5 TDCi 95pk veel lekkerder rijdt door Ford Focus tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Ford Focus meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Ford Focus 1.5 TDCi 95pk​
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Ford Focus 1.5 TDCi 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Focus 1.5 TDCi 95pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Focus 1.5 TDCi 95pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Focus 1.5 TDCi 95pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Focus 1.5 TDCi 95pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Focus 1.5 TDCi 95pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Focus 1.5 TDCi 95pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • De beste Ford Focustuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Focus 1.5 TDCi 95pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Focus 1.5 TDCi 95pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Focus 1.5 TDCi 95pk is een geliefde manier om je Ford Focus 1.5 TDCi 95pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Ford Focus 1.5 TDCi 95pk. Via deze manier moet je zelfs de Ford Focus 1.5 TDCi 95pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Focus 1.5 TDCi 95pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Focus 1.5 TDCi 95pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Focus 1.5 TDCi 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Focus 1.5 TDCi 95pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Focus 1.5 TDCi 95pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Focus 1.5 TDCi 95pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.