Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 1.5 ecoboost 165pk

Stage 1 Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 190pk +15.2%
Koppel 242nm 340nm +40.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk?

De ecu software van uw Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk
 • Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk wordt!

Verschillende vormen Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk.

Zo doen wij buiten Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Ford Mondeo 1.5 Ecoboost 165pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.