Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 2.0t ecoboost 242pk

Stage 1 Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 242pk 270pk +11.6%
Koppel 394nm 420nm +6.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford Kuga vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je Ford Kuga met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier uit uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat auto tuning voor uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Kuga 2.0T Ecoboost 242pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Honda ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.