Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.0 tdci 115pk

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 142pk +23.5%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Ford S-Max is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford S-Max is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord S-Max 2.0 TDCi 115pk?​

Voor stage 1 tuning Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • De beste Ford S-Maxchiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk!

Stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford auto dus even kwijt.