Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.0 ecoboost 240pk

Stage 1 Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford S-Max vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Ford S-Max tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford S-Max veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk
 • Geluid klinkt beter uit uw Ford
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, remappenFord S-Max 2.0 EcoBoost 240pk?​

Bij stage one tunen Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Ford S-Maxtuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk kan worden!

Methodes voor Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk!

Chiptuning Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk genoemd. Hierbij pas je de Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford S-Max 2.0 EcoBoost 240pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Honda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Ford auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.