Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.0 tdci 150pk

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 350nm 440nm +25.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Ford S-Max zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk waarborgen. Zonder uw Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk.

Veilige chiptuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk is een geliefde methode om je Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk chiptuning. Je Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Ford S-Max 2.0 TDCi 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.