Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.0 tdci 210pk

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 230pk +9.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Ford S-Max is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk?​

Bij stage 1 chippen Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk

Ontdek wat auto chip tunen voor u Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk. Je Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk.

Zo doen wij buiten Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Ford S-Max 2.0 TDCi 210pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Land Rover externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.