Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.0 tdci 180pk

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk?

De ecu software van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Ford S-Max meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt beter
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • De beste Ford S-Maxtuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk kan doen:

Verschillende vormen Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk is een geliefde methode om je Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk aanpassen. Zonder de Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Ford S-Max 2.0 TDCi 180pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 180pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Infiniti
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.