Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 1.8 tdci 125pk

Stage 1 Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 153pk +22.4%
Koppel 320nm 375nm +17.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Ford S-Max chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van de beste Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk tuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk genoemd. Je Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford S-Max 1.8 TDCi 125pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford S-Max 1.8 TDCi 125pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Cupra
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.