Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.2 tdci 200pk

Stage 1 Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 235pk +17.5%
Koppel 420nm 480nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford S-Max is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Ford S-Max kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Ford S-Max tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chippenFord S-Max 2.2 TDCi 200pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede Ford S-Maxtuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford S-Max 2.2 TDCi 200pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Volvo
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.