Ford S-Max 2.5 T 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.5 t 220pk

Stage 1 Ford S-Max 2.5 T 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 255pk +15.9%
Koppel 320nm 405nm +26.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford S-Max 2.5 T 220pk?

De ecu software van uw Ford S-Max is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Ford S-Max 2.5 T 220pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Ford S-Max 2.5 T 220pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Ford S-Max 2.5 T 220pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenFord S-Max 2.5 T 220pk?​

Bij stage één tuning Ford S-Max 2.5 T 220pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford S-Max 2.5 T 220pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford S-Max 2.5 T 220pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford S-Max 2.5 T 220pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford S-Max 2.5 T 220pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford S-Max 2.5 T 220pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford S-Max 2.5 T 220pk.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Ford S-Max 2.5 T 220pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Ford S-Max 2.5 T 220pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford S-Max 2.5 T 220pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford S-Max 2.5 T 220pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford S-Max 2.5 T 220pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford S-Max 2.5 T 220pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Ford S-Max 2.5 T 220pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford S-Max 2.5 T 220pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ford S-Max 2.5 T 220pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford S-Max 2.5 T 220pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Mercedes-Benz bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.