chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Landcruiser chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Landcruiser is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Toyota Landcruiser door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Toyota Landcruiser auto zult u Toyota Landcruiseren dat uw Toyota Landcruiser veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Toyota Landcruiser chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw Toyota

Mooier geluid uit uw Toyota

Meer plezier uit uw Toyota Landcruiser​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Toyota Landcruiser plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Toyota Landcruiser auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota Landcruiser om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Toyota Landcruiser chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Landcruiser ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Landcruiser. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Landcruiser auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Toyota Landcruiser voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Toyota Landcruiser chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Toyota Landcruiser auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst

Goede Toyota Landcruisertuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Toyota Landcruiser motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Toyota Landcruiser OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Toyota Landcruiser chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Toyota Landcruiser auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Toyota Landcruiser auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Toyota Landcruiser ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Toyota Landcruiser auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Toyota Landcruiser chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Toyota Landcruiser auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota Landcruiser, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Toyota Landcruiser.

Ontdek wat chip tuning voor uw Toyota Landcruiser kan doen:

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Toyota Landcruiser producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Toyota Landcruiser fabrikant het maximale uit je Toyota Landcruiser halen.

Zeker, doordat je bij het Toyota Landcruiser chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Toyota Landcruiser! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor info over eco tuning Toyota Landcruiser.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Toyota Landcruiser beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Toyota Landcruiser chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden kunt u al onze tuning vestigingen vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota Landcruiser auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota Landcruiserbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota Landcruiser auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota Landcruiser zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota Landcruiser auto doen.