Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 380pk 410pk +7.9%
Koppel 545nm 605nm +11%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk?

De ecu van uw Toyota Landcruiser is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Toyota kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk. Je Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, remappenToyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk?​

Voor stage one tunen Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk tuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk motor tuning:

Voor het Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk!

Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Landcruiser 5.7 VVTi 380pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Ford
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.