Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 126pk 150pk +19%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Toyota Corolla tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Toyota Corolla meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenToyota Corolla 2.0 D-4D 126pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • De beste Toyota Corollatuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk auto.

Zo doen wij buiten Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Toyota Corolla 2.0 D-4D 126pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Toyota auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota auto en bent u uw auto dus even kwijt.