Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 180nm 260nm +44.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk?

Het standaard programma in de Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk ecu van uw Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Toyota ProAce kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Toyota ProAce gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Toyota ProAce meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw Toyota

Hoe werkt het?​

Bij stage één tuning Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk wordt!
 • Gebruik van de beste Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk!

Stage 2 chiptuning Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk. Hierbij pas je de Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk.

Zo doen wij buiten Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Toyota ProAce 1.6 D-4D 90pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota en bent u uw auto dus even kwijt.