Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 128pk 150pk +17.2%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Toyota Auris heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Toyota Auris meer performance heeft gekregen.

De voordelen Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Toyota
 • Meer performance uit uw Toyota
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede Toyota Auristuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk kan worden!

Methodes voor Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk motor tuning:

Voor het Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk.

Daardoor is dit een goedkope Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk. Je Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk.

Specialistische Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Auris 2.0 D4-D 128pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.