Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 180pk +25.9%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk auto kan doen:

De ecu software van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Toyota
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenToyota Avensis 2.0 D-4D 143pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk tuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk motor tuning:

Voor het Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Avensis 2.0 D-4D 143pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota auto, zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.