Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 80pk +17.6%
Koppel 91nm 104nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft tuning Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Toyota IQ door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk gaat u merken dat uw Toyota IQ veel soepelder gaat door chip tuning Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk. Je Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk kan worden!
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk kan worden!

Verschillende vormen Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk.

Daardoor is dit een voordelige Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk. Via deze manier moet je zelfs de Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk genoemd. Je Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota IQ 1.0 VVT-i 68pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu SsangYong
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.