Toyota Tundra 4.6L V8 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota tundra 4.6l v8 310pk

Stage 1 Toyota Tundra 4.6L V8 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 340pk +9.7%
Koppel 440nm 500nm +13.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Tundra 4.6L V8 310pk?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Toyota Tundra vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Toyota Tundra door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Toyota Tundra tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Toyota Tundra 4.6L V8 310pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Toyota Tundra meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s uit uw Toyota
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Toyota Tundra 4.6L V8 310pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota Tundra 4.6L V8 310pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Toyota Tundra 4.6L V8 310pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Tundra 4.6L V8 310pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Toyota Tundra 4.6L V8 310pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Toyota Tundra 4.6L V8 310pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Toyota Tundra 4.6L V8 310pk kan worden!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Toyota Tundra 4.6L V8 310pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Toyota Tundra 4.6L V8 310pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Goede Toyota Tundratuning software in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor u Toyota Tundra 4.6L V8 310pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Toyota Tundra 4.6L V8 310pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Toyota Tundra 4.6L V8 310pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Tundra 4.6L V8 310pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Tundra 4.6L V8 310pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Toyota Tundra 4.6L V8 310pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Toyota Tundra 4.6L V8 310pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Toyota Tundra 4.6L V8 310pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Toyota Tundra 4.6L V8 310pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Tundra 4.6L V8 310pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Toyota Tundra 4.6L V8 310pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Toyota Tundra 4.6L V8 310pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Tundra 4.6L V8 310pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Toyota Tundra 4.6L V8 310pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Toyota Tundra 4.6L V8 310pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Toyota al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota auto en bent u uw Toyota auto dus even kwijt.